22 aprilie 2021, 13:44

Simona Halep, inclusă în topul Forbes a celor mai influenți tineri din Europa

Revista Forbes publică lista cu cei mai influențați 300 de tineri sub 30 de ani din Europa.

Simona Halep a fost inclusă pe lista Forbes la categoria”Sports and Games” alături de alte 30 de personalități. Revista americană a scris despre românca că a ajuns una dintre cele mai cunoscute personalități din tenis, dar, în același timp, a remarcat și interesul sportivei pentru afaceri imobiliare, amintind de investițiile sale în hoteluri.

Jucătoarea de tenis în vârstă de 28 de ani a câștigat primul ei titlu de Grand Slam la Roland Garros, în 2018, urmat de cel de la Wimbledon, în 2019. A fost numărul 1 în lume de două ori, între 2017 și 2019, și este unul dintre cele mai sonore nume ale tenisului mondial, conform forbes.ro.

În topul revistei se află și Greta Thunberg, tânăra activistă de 17 ani din Suedia, dar și cea mai tânără persoană, 11 ani, Sky Brown, care a luat medalia de bronz la campionatul mondial de skateboard de anul trecut.

Forbes a întocmit 3 liste distincte, una dedicată celebrităților, cea de-a doua celor mai tineri dintre tinerii vizionari, iar a treia a startup-urilor care au atras fonduri de peste 15 milioane de dolari.

sursa foto: treizecizero.ro

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.