4 martie 2024, 23:20

Simona Halep s-a calificat în optimi la Australian Open. Cu cine va juca?

Simona Halep s-a calificat în optimi la Australian Open, după un meci nu foarte complicat cu Danka Kovinic.

Simona Halep nu i-a dat mari speranțe adversarei, sportiva noastră cedând doar trei gameuri (6-2, 6-1) în duelul cu Danka Kovinic (98 WTA).

La finalul disputei cu Kovinic, Simona a spus că este aproape de nivelul ei cel mai bun și că este mereu o plăcere să joace în Australia.

Declarația Simonei

„Mă simt excelent, mai ales că am ajuns din nou în optimi. Mă simt grozav în Australia, poate de asta joc atât de bine, mai ales în fața acestui public minunat care a îndurat căldura de astăzi.

Simt că sunt aproape (n.r. de cel mai bun nivel). Am jucat foarte bine, dar și Danka a fost obosită, a avut un meci foarte greu înainte (n.r. cu Emma Răducanu).

Este de fiecare dată o provocare mare să calc pe acest teren și să dau tot ce am mai bun. Sunt foarte mulțumită de prestația de astăzi și de abia aștept următorul joc.

Pare că sunt relaxată, dar mă simt mereu concentrată, mă simt încrezătoare acum pentru că anul trecut am avut parte de un sezon foarte greu.

Acum mă pot bucura că joc tenis, sunt sănătoasă și mă bucur că pot să fiu prezentă aici” – Simona Halep, la finalul meciului cu Danka Kovinic.

 

Meci cu Alize Cornet

Pentru un loc în sferturi, Simona se va duela cu franțuzoaica Alize Cornet. Rezultatele directe de până acum nu sunt în favoarea jucătoarei noastre, scorul fiind 3-1 pentru Cornet. Cele două nu s-au mai întâlnit din 2015.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol