17 iunie 2021, 12:17

Simona Halep s-a logodit!

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a fost cerută de soție de omul de afaceri Toni Iuruc, iar ea a spus “da”.

Simona nu a făcut un anunț pe această temă, a tratat totul cu discreție, așa cum face permanent când este vorba de viața personală.

Cei doi au trimis însă prietenilor o fotografie în care ea purta inelul de logodnă primit de la iubitul ei.

Nadia Comăneci a postat un mesaj în care o felicită pe buna sa prietenă: „Felicitări, dragă Simona, cu ocazia logodnei”.

Simona Halep s-a logodit!. Cine este fericitul?

Simona Halep (29 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) formează un cuplu din 2019. Iuruc, om de afaceri aromân din Constanța, a mai fost căsătorit de două ori.

Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, dar au păstrat secrete planurile lor.

În noiembrie 2020, Simona Halep a declarat că momentul în care a devenit numărul 1 mondial a fost cel mai impresionant din viaţa sa, însă naşterea unui copil va depăşi orice senzaţie avută în tenis: „Am spus mereu, viaţa mea bate tenisul. Tenisul este ca o completare, nu poate să ia faţa vieţii mele, rămâne limitat”.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a declarat Simona Halep la un moment dat.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.