24 ianuarie 2021, 11:44

Smiley a fost amendat de polițiști. Reacția MAI: Până acum ai pierdut doar buletinul

Polițiști au desfășurat, miercuri, o acţiune pentru siguranţa traficului rutier pe autostrada A2, sensul către Constanţa, unde 54 de şoferi au fost prinşi că au depăşit regimul legal de viteză.

Printre cei prinşi cu viteză peste limita legală a fost şi cântăreţul Smiley, care se afla în mașină cu iubita lui, Gina Pistol.

Mașina condusă de el a fost înregistrată de radar cu 153 de kilometri pe oră. Smiley a fost amendat cu 580 de lei și trei puncte penalizare, dar a fost testat și cu aparatul anti-drog.

”As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog de catre Politia Romana care organizeaza filtre in drum spre mare. Desigur ca am iesit negativ. Din pacate, am picat un alt test: cel de viteza. Am depasit viteza legala de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amenda, asa cum era firesc, insa imi pare rau, in primul rand, pentru ca am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede in reguli si in necesitatea respectarii lor, ceea ce va indemn pe toti sa faceti pentru siguranta, normalitatea si linistea noastra a tuturor.”, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.

Imediat Ministerul de Interne i-a răspuns artistului tot pe pagina de Facebook.

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată… ca și amendă primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”, a fost reacția MAI.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.