14 iulie 2024, 17:58

Șoferul-Dorel și-a uitat pasagerii încuiați în autobuz. (serios, chiar așa îl cheamă) VIDEO

O întâmplare amuzantă (zicem noi, alții s-ar putea să nu fie de acord) s-a petrecut la Suceava. Unde șoferul Dorel (serios, chiar așa îl cheamă) a oprit în stație și a coborât să-i ia un suc. Uitând pasagerii în autobuz.

Evenimentul s-a petrecut în stația Orizont, din cartierul Burdujeni, în microbuzul de pe linia 22. Cu gândul să își ia ceva de mâncare sau poate un suc, șoferul de autobuz a coborât să meargă la chioșcurile din zonă, uitând că are în mașină călători, cărora trebuia să le deschidă ușile, scrie Monitorul de Suceava.

Captivi în autobuz

“Ne-a lăsat aproximativ 10 minute în autobuz. Am ajuns în stație la 15.33 și la 15.42 a revenit și a deschis ușile. Nu am pățit așa ceva niciodată… Am bătut în geam, să ne audă cineva, să îl anunțe că suntem acolo, dar… nimic.”, a spus Andrei, unul dintre cei doi prizonieri fără voie.

Cei doi călători au încercat să sune și la TPL Suceava (operatorul de transport), însă nu a răspuns nimeni. Așa că au trebuit să aștepte întoarcerea la autobuz a șoferului.

Ce va păți Dorel?

Conducerea TPL Suceava, sesizată despre eveniment, a verificat reclamația inclusiv pe camerele video din microbuz, confirmând cele spuse de călători. Directorul TPL, Gabriel Petruc, a spus că șoferul, Dorel C., va fi sancționat disciplinar cu micșorarea salariului, iar la expirarea contractului de muncă, în martie, nu va mai fi prelungit.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol