30 mai 2023, 18:18

SOFI TUKKER și Sunnery James & Ryan Marciano lansează noua colaborare TROMPA

Fenomenul global SOFI TUKKER a colaborat cu producătorii olandezi de renume mondial Sunnery James & Ryan Marciano pentru noul lor single plin de energie, TROMPA. Piesa a fost prezentată în premieră live la Coachella de către SOFI TUKKER și a fost deja difuzată în seturile live ale lui Sunnery James & Ryan Marciano, melodia fiind auzită inclusiv pe scena principală a festivalului Tomorrowland.

Despre melodie

Despre TROMPA, Sofi Tukker a declarat: “Îmi amintesc că am auzit piesa la samba la care obișnuiam să merg în Rio cu prietenii mei. Era una din acele piese pe care toată lumea le cunoștea și le cânta împreună în timpul jam-urilor noastre muzicale, toată lumea dansa samba sau cânta la un instrument. Când o aud acum, după ani de zile, mă întorc imediat în acea perioadă și în acel loc. De când am făcut piesa, a devenit un element de bază în seturile noastre DJ. Așa cum ne așteptam, piesa te ridică în picioare și te face să dansezi non-stop! Am cântat împreună cu Sunnery și Ryan la Tomorrowland în Belgia, am cântat și la Coachella și a fost una din experiențele de neuitat. Având în vedere că inspirația originală este atât de importantă pentru Sophie, suntem foarte încântați să lansăm piesa”

Sunnery James & Ryan Marciano adaugă: „A fost o călătorie de neuitat până în acest moment în care în sfârșit lansăm TROMPA alături de prietenii noștri, SOFI TUKKER. Am început să lucrăm la piesă acum un an, din iubirea și aprecierea față de muzica a fiecăruia dintre noi. Când Sophie a venit cu versurile în portugheza, totul s-a desfășurat perfect, fără niciun impediment. Piesa are o atmosferă și o energie minunată care reflectă cu adevărat ceea ce suntem toți patru. Am cântat piesa în spectacolele noastre live și a fost un moment culminant. Fanii noștri ne întrebau de mult timp când va fi lansată, așa că acum în sfârșit este timpul pentru marea lansare. Suntem foarte mândri de această piesă.”

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol