20 octombrie 2021, 15:42

Sport la TV. 24 de meciuri din Premier League și sporturi de iarnă

Nu toată lumea practică fuga de responsabilități în perioada Sărbătorilor. Sau triatlonul cozonac-friptură-sarmale (“triunghiul morții” în alte culturi). Unii chiar nu întrerup competițiile sportive în această perioadă, pentru a avea și noi, oamenii de pe canapea, un scop în viață.

Perioada de sărbători aduce conținut premium din cele mai importante competiții sportive pe Eurosport, începând cu meciurile din Premier League, precum și cu sporturi de iarnă, în așteptarea unui nou sezon incitant de tenis.

Etapa de Boxing Day din Premier League dă startul unei serii de partide ce va avea loc în următoarele săptămâni pe Eurosport 1.

Începând cu 26 decembrie și până pe 4 ianuarie, fanii fotbalului englez pot urmări 24 de meciuri live, dar și numeroase ediții ale emisiunii de analiză Premier League Show.

Sport la TV. Fotbal, schi alpin

Derby-ul londonez dintre Arsenal și Chelsea este transmis de tradiționalul Boxing Day, alături de alte șapte meciuri ale etapei a 15-a ce sunt difuzate în perioada de imediat după Crăciun.

Chelsea este implicată și într-un alt duel important, cu Manchester City, într-unul din meciurile etapei 17, pe 3 ianuarie. Fotbalul englez continuă apoi cu turul 3 al FA Cup, legendara competiție fiind transmisă în exclusivitate de Eurosport și în acest an.

Sporturile de iarnă sunt la rândul lor în centrul atenției în perioada festivă. Tradiționalul Turneu al Celor Patru Trambuline se desfășoară la fel ca în fiecare an, începând cu calificările și competiția de la Oberstdorf, transmise pe canalele Eurosport pe 28 și 29 decembrie.

Competiția continuă la Garmisch-Partenkirchen chiar în zilele trecerii dintre ani și continuă în Austria cu etapele de la Innsbruck (2-3 ianuarie) și Bischofshofen (5-6 ianuarie), toate fiind transmise pe canalele Eurosport și serviciul de streaming Eurosport Player.

Mai mult, competiții din Cupa Mondială de Schi Alpin sunt programate înainte și după Anul Nou. Băieții înfruntă probele de viteză de la Bormio pe 28 și 29 decembrie, în timp ce fetele schiază în probele tehnice la Semmering în aceleași zile. Apoi, pe 3 și 6 ianuarie, au loc spectaculoasele probe de slalom de la Zagreb.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.