14 septembrie 2023, 11:36

Stephan Pelger a murit! Creatorul de modă s-a sinucis la 44 de ani

Stephan Pelger, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă de la noi din țară, a încetat din viață la vârsta de 44 de ani. Potrivit primelor informații, designerul ar fi fost găsit fără suflare în casa sa. Stephan Pelger a devenit devenit faimos atât România, cât și în străinătate.

Designerul de modă avea 44 de ani, iar în ultima perioadă suferea de depresie. Acesta a declarat în urmă cu câteva luni că suferă de insomnie cronică. „Eu am o depresie latenta. Nu e o depresie care apare in fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucura de viata, de prieteni, de ceea ce am realizat in atatia ani, dar am momente in care cad atat de rau… Am avut aproape o saptamana in care nu am putut sa ma ridic din pat’, spunea Pelger.

Designerul a fost găsit, joi, spânzurat într-o locuință din Sectorul 2, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă. Recent, el scrisese că-i este foarte dor de tatăl său care a murit în 2019, iar în ultima perioadă se confrunta cu o insomnie cronică, scrie News.ro.

”La data de 8 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

În 2018, la Cannes, a fost agresat şi jefuit de două femei, fapt care l-a marcat puternic.

”Încă iubesc Cannes şi mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte”, afirma el.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol