17 septembrie 2022, 16:04

Studio de înregistrări, la tine acasă. E nevoie de o singură aplicație

Înainte, înregistrarea în studio a unei melodii sau o colaborare muzicală era legată de proximitatea fizică. Acum, însă, o posibilă colaborare muzicală a devenit mai ușoară ca niciodată, datorită noului seriviciu Soundtrap pentru Spotify. Vă permite să lucrați cu oricine, oriunde, într-un studio de înregistrare virtual.

Soundtrap a fost proiectat de Spotify pentru a facilita colaborarea dintre artiști de orice nivel de experiență și din orice locație fizică. Folosindu-l, puteți lucra cu alții la muzică, podcast-uri și la orice altceva de care se bucură oamenii ascultând. Se ocupă de aproape fiecare pas al procesului de creație, de la înregistrare la editare, iar apoi publică pe Spotify. Acest lucru se poate face cu aproape orice dispozitiv mobil și toată munca pe care o faceți cu acest serviciu este stocată automat în cloud, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la epuizarea spațiului de stocare sau pierderea accidentală a muncii, potrivit Futurism.

Există câteva niveluri de preț diferite pentru un plan Soundtrap, în funcție de ce fel de muncă doriți să faceți, dar chiar și planul gratuit vă oferă proiecte nelimitate – 210 instrumente și sunete și mai mult de 150.000 de efecte sonore gratuite.

Sursă foto: voices.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol