20 ianuarie 2022, 10:51

SUA > O fetiță și-a recuperat după un an ursulețul pierdut în parcul natural

O fetiță de șase ani, care a pierdut un ursuleț de pluș în octombrie 2020, pe care-l avea de când fusese adoptată dintr-un orfelinat etiopian, a crezut că jucăria a dispărut pentru totdeauna, când l-a uitat pe un traseu din Parcul National Glacier din SUA, anul trecut.

Profitând de faptul că parcul era închis din cauza activității intense a urșilor grizzly, gardienii au făcut curățenie în zonă și unul dintre ei a găsit ursulețul înmuiat din cauza topirii zăpezii. L-a numit Cezar și l-a făcut mascota mașinii sale de patrulare. Ursulețul stătea mândru bordul mașinii.

A venit toamna și o prietenă de familie a fetiței s-a întors în parc pentru a se bucura de peisajul de toamnă. Dintr-o întâmplare, l-a observat pe Cezar în vehiculul de patrulare parcat la capătul unui traseu din parc. A lăsat o notă scrisă și a contactat personalul.

Întoarcerea ursului a câștigat 12.000 de aprecieri pe pagina de Facebook a parcului.

Ursul a fost primul cadou pe care Ben și Addie Pascal i l-au trimis lui Naomi înaintesă o adopte, în 2016. Fata l-a luat pe Teddy cu ea în excursii de familie în Etiopia, Rwanda, Croația și Grecia.

Foto: Glacier National Park (Facebook)


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.