19 ianuarie 2021, 20:08

Suntem salvați. Kim Jong Un s-a vaccinat!

Cel mai iubit fiu al poporului (nord-coreean) a considerat că nu e cazul să afle dacă și virusul are mândria lui și s-a vaccinat. Ați auzit bine, Kim Jong Un s-a vaccinat!

În primul rând ar fi fost din cale afară să se îmbolnăvească și el de aceeași boală care i-a afectat pe imperialiștii americani. Și chiar pe însuși liderul suprem Donald Trump.

Confom unui expert în Coreea de Nord de la Casa Albă, care citează două surse mult prea încâlcite pentru a putea fi pomenite, Liderul Suprem a primit prin China Post câteva doze suficiente pentru el, familia sa și tovarășii din jur.

China a pus la dispoziţia liderului nord-coreean Kim Jong Un şi a familiei acestuia un vaccin experimental anticoronavirus.

Nu este clar ce “antivirus” ar fi primit bucălatul și cât de sigur ar fi fost acesta – Doamne Ajută!

Kim Jong Un s-a vaccinat! Concluzia: buncărul taman se văruia!

Choi Jung-hun, un expert în boli infecţioase fugit din Coreea de Nord în 2012, presupune că, totuși, ar exista suficiente garanții că vaccinul nu are efecte secundare. Pentru că altfel – dah, e la mintea cocoșului – Supreme Leader nu ar fi pus gura pe el. Sau ce-o fi pus.

“Kim nu şi-ar asuma riscul, când are atâtea adăposturi unde se poate izola aproape complet”. A precizat omul nostru…

Mai mulți cercetători și analiști ai pieței chinezești spun că în acest moment există indicii asupra cel puțin trei vaccinuri care se fabrică în laboratoarele din China. Sinovac Biotech Ltd, CanSinoBio şi Sinopharm Group. Dar că nici unul nu pare să fie atât de avansat, în ciuda afirmațiilor celor de la Sinopharm, care se băteau deja cu cărămida-n piept că au testat drăcia pe un eșantion insignifiant de 1 milion de persoane.

Oricum am da-o, suntem salvați. Kim Jong Un s-a vaccinat! Totul va fi bine, tovarăși – așezați-vă la locurile voastre!

Citește și

Câți ani de închisoare primești în Coreea de Nord dacă vezi un “film străin”?


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.