3 august 2020, 23:31

Târgul Bucureștilor, o adevărată sărbătoare a recoltei și tradițiilor românești

În perioada 10-14 octombrie, în Parcul Izvor este organizat Târgul Bucureștilor, cu ocazia sărbătorii recoltei, a meșteșugurilor, a artei și a tradițiilor autentice românești.

Agenda sărbătorii de toamnă cuprinde târg și expoziții de meșteșuguri și produse tradiționale, producători din toate zonele țării, zonă gastronomică, dar și spectacole de muzică și dans din folclor.

Târgul este deschis zilnic, între orele 10:00 – 21:00, iar vizitatorii vor putea cumpăra fructe și legume de sezon, produse românești și preparate culinare, precum și diverse obiecte tradiționale, iar în zona gastronomică, doritorii sunt invitați să se delecteze cu mâncare din bucătăria autohtonă.

De asemenea, programul artistic al celei de-a treia ediții începe miercuri și joi de la ora 18:00, vineri, sâmbătă și duminică de la ora 17:00 și reunește ansambluri folclorice, minorități și comunități naționale, orchestre, artiști de muzică populară și muzică ușoară, printre care: Ansamblul „Stelele Bihorului” din Oradea, Ansamblul „Transilvania” din Baia Mare, Minoritatea greacă Ans. „Ellas” din Bucureşti sau Damian Drăghici & Friends.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.