15 aprilie 2024, 21:29

Ești fan al metodei „copy / paste”? Există o tastatură dedicată acestei operații!

Ceea ce a fost o glumă de 1 Aprilie a site-ului pentru programatori Stack Overflow a devenit realitate: o tastatură cu trei taste, cu ajutorul căreia puteți copia și lipi orice conținut pe calculator. Programatorii începători sunt obișnuiți cu copierea codului de pe acest site și lipirea lui în proiectele proprii, dar tastele pot fi folosite pentru orice tip de material.

Când a apărut farsa, o mulțime de oameni a spus că ar cumpăra acest gadget imaginat de Stack Overflow. Cassidy Williams și  producătorul de tastaturi personalizate Drop a lansat obiectul și-l vinde cu 29 de dolari. O parte dinre încasări va merge către Digitalundivided, o organizație nonprofit care ajută femeile de culoare și latino să devină antreprenoare în domeniul tehnologiei.

Unul din patru utilizatori care vizitează site-ul Stack Overflow copiază ceva în aproximativ cinci minute de la accesarea paginii. S-au făcut peste 40 de milioane de copieri între 26 martie și 9 aprilie anul acesta. Reutilizarea cunoștințelor nu este un lucru rău, acest gest vă ajută să învățați, să obțineți mai rapid codul și să reduceți frustrarea cauzată de căutarea unei soluții de programare.

Foto: Drop.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol