10 aprilie 2021, 21:42

Teatru ONLINE. „Fă-mi loc!”, cu Medeea Marinescu şi Marius Manole. O poveste superbă

O nouă piesă online, de data aceasta o comedie romantică. Numai că nu este gratis. Ca tot ce e bun, nu? Poți însă achiziționa un bilet și te uiți la spectacol cu toată familia, acasă, în confort. Aplauze pentru Medeea Marinescu şi Marius Manole!

„Fă-mi loc!”, cu Medeea Marinescu şi Marius Manole,  va fi prezentat miercuri, de la ora 20:00, într-o reprezentaţie live online.

„Vom juca <<Fă-mi loc>>, online live, adică în transmisie directă, cu montaj direct, cu totul în direct, practic ca la un spectacol, doar că publicul e la televizor. O comedie romantică. Din punctul meu de vedere, comediile romantice în perioada asta sunt foarte bine-venite, şi nu doar în perioada asta. O comedie romantică bine făcută e mai bună decât un Shakespeare sau un Proust”, a declarat Marius Manole, pentru Agerpres.

O poveste superbă, cu Medeea Marinescu şi Marius Manole

Povestea închipuită de Anthony Michineau, regizor și dramaturg francez, este una superbă. Spectacolul a intrat atât în repertoriul Teatrului Godot, dar a fost găzduit și de Teatrului Național București, garanție a popularității.

Regia îi aparține regretatului Radu Beligan.

Marius Manole a precizat că povestea spectacolului are loc de Crăciun. „Doi tineri sunt într-o cuşetă de tren, îşi dau seama că sunt foarte nefericiţi amândoi, deşi au câte o relaţie. Atunci când se văd nu se plac, până la finalul spectacolului se îndrăgostesc unul de celălalt şi probabil că vor rămâne împreună, habar nu am, pentru că se termină spectacolul în momentul în care coboară din tren. E reţeta clasică de comedie romantică cu o fată zăpăcită şi cu un băiat bogat şi foarte organizat şi conservator, a cărui lume este dată peste cap de această fată care trăieşte la voia întâmplării şi îşi trăieşte viaţa aşa cum ar trebui să o trăim cu toţii fără să planificăm foarte multe lucruri şi fără să ne facem programe şi planuri. Exact ce ne-a învăţat pandemia asta să nu mai facem”, a spus Marius Manole.

Spectacolul va putea fi urmărit doar în direct, de la ora 20,00.

Preţul unui bilet este de 35 de lei şi poate fi achiziţionat AICI

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.