23 octombrie 2021, 1:58

Teatrul în vremea coronavirusului. Unteatru va trasmite spectacolele live pe internet

În contextul în care toate instituțiile culturale din București au fost închise până pe 31 martie, care urmare a implementării măsurilor de protecție împotriva coronavirusului, Unteatru a anunțat că nu va renunța la activitate sa, găsind o alternativă în a prezenta piesele de teatru live, pe internet.

Acestea vor putea fi urmărite live, pe un link pe care îl vor primi cei care achiziționează biletele, anunță culturaladuba.ro. 

Inițiativa le sare în ajutor actorilor din teatrul independent, care nu beneficiează de un sistem de plată similar cu cel al actorilor teatrelor de stat, care sunt plătiți lunar. Astfel, susținerea acestor spectacole este foarte importantă pentru a încasa banii pe care ar fi urmat să îi primească luna aceasta.

„Spectacolele Unteatru programate în următoarea perioadă nu se vor suspenda, dar am găsit o soluție prin care iubitorii de teatru din întreaga țară să poată urmări spectacolele noastre, prin intermediul transmisiunilor live, în baza biletelor achiziționate online. Vom reveni cu detalii tehnice în cel mai scurt timp.

În urma deciziilor oficiale comunicate de Primarul General luni, pe 9 martie, valabile pe teritoriul Municipiului București, echipa Unteatru a decis să regândească activitatea din luna martie, oferindu-le spectatorilor șansa de a urmări toate spectacolele programate în următoarea perioadă, prin intermediul transmisiunilor live”, se arată în comunicatul de presă transmis de Unteatru, potrivit culturaladuba.ro. 

Sursă Foto: Libertatea.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.