13 aprilie 2021, 6:59

Toată lumea le adoră. Care sunt cele mai îndrăgite rase de pisici din lume

Pisicile sunt în topul celor mai îndrăgite și adorate animale de companie la momentul actual, însă care sunt cele mai populare rase din lume, care au reușit să atragă milioane de persoane?

1. Pisica exotic shorthair

Aceaste pisici sunt blânde, liniștite și prietenoase, le place să fie alintate și în centrul atenției, fiind, de asemenea, foarte jucăușe, conform royalcanin.com.

Sursă foto: cattime.com

 

2. Pisica british shorthair

Extrem de iubite, robuste și liniștite, aceste pisici sunt calme și liniștite, dar nu sunt prea jucăușe, iar când odată ajunse la maturitate pot cântări între 6-8 kilograme, spune epochtimes-romania.ro.

Sursă foto: octaviageamanu.ro

 

3. Pisica persană

Cuminți și docile, acestea sunt si foarte selective cu oamenii in care decid sa aiba incredere, permitandu-le sa o alinte, iar cu restul prefera sa pastreze distanta, detaliază cupisici.ro.

Sursă foto: europafm.ro

 

4. Pisica american shorthair

Este blândă, liniștită și îi place în special să observe păsările, iar partea interesantă legată de aceste pisici, pe care probabil nu o știați este faptul că strămoșii lor au urcat pe vasul Mayflower, străbătând oceanul, potrivit pet.veterinarul.ro.

Sursă foto: pinterest.com

 

5. Pisica maidaneză

Printre cele mai populare și îndrăgite sunt pisicile maidaneze, care se gaseste in toate felurile: culori diferite, blanita lunga, medie sau scurta, mai active sau mai linistite, fiecare cu personalitate diferita, relatează cupisici.ro.

Sursă foto: timetv.ro

 

Sursă foto cover: libertatea.ro

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.