28 martie 2020, 23:34

Toate luminile pe Greta Thunberg. Călătoria activistei către vârsta adultă, subiectul unui serial BBC

Adolescenta suedeză Greta Thunberg, o activistă pentru mediu, va avea un propriu serial.

Tânăra de 17 ani a semnat cu compania britanică BBC Studios care va realiza programul despre ”cruciada internaţională” a activistei.

Seria documentară va explora acţiunile care pot fi adoptate pentru limitarea schimbărilor climatice şi, în acelaşi timp, va prezenta ”călătoria ei către vârsta adultă”, prezintă agerpres.ro.

Schimbările climatice reprezintă, probabil, cea mai importantă problemă din vieţile noastre, astfel încât pare oportun să creăm o serie cu autoritate ce explorează faptele şi ştiinţa din spatele acestui subiect complex. A putea face acest lucru împreună cu Greta este un privilegiu extraordinar, obţinând o imagine de interior despre cum este să fii o figură emblematică la nivel internaţional şi să ai unul dintre cele mai faimoase chipuri de pe planetă”, susține producătorul executiv al BBC Studios, Rob Liddell.

Serialul va prezenta călătoria Gretei către vârsta adultă în timp ce continuă să se confrunte cu consecinţele din lumea reală a inacţiunii.

Suedeza întâlneşte oameni de ştiinţă, lideri politici şi oameni de afaceri, pe care îi provoacă să facă schimbări în program.

sursa foto: nieuwsblad.be


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.