3 octombrie 2023, 8:03

TNB. Toate spectacolele se anulează! Cum primești banii înapoi

Conducerea Teatrului Național „I.L. Caragiale” a decis sistarea activității teatrului până la data de 4 noiembrie. În consecință, toate spectacolele se anulează!

“Având în vedere că rata de incidență cumulată, calculată la 14 zile, la nivelul Municipiului București, a depășit valoarea de 3/1000 de locuitori, pe baza și pentru respectarea dispozițiilor Hotărârii de Guvern nr. 856/2020, precum și a Hotărârii nr. 24 din 19.10.2020, a Comitetului Municipal București pentru Situații de Urgență, Consiliul Administrativ al Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București a hotărât suspendarea, până la data de 4 noiembrie a.c., a activității Teatrului”, se arată într-un comunicat.

TNB. Toate spectacolele se anulează! Recuperarea banilor pe bilete

În consecință, toate spectacolele programate și reprogramate pentru această perioadă se vor anula!

Începând cu 21 octombrie 2020 se returnează contravaloarea biletelor achiziţionate de la Casa de bilete a TNB. Spectatorii sunt rugaţi să prezinte biletele în format fizic.

Program casa de bilete: luni – vineri, între orele 13.00 – 18.00, sâmbătă și duminică este închis.

Recuperarea biletelor online se face pe baza solicitării de retur trimisă pe adresa [email protected] . Datorită procedurilor bancare în vigoare, viramentul bancar poate dura până la 30 de zile!

Foto: Florin Ghioca


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol