4 octombrie 2022, 19:15

Tom Cruise a dat înapoi toate Globurile de Aur

Scandalul lipsei diversității din cadrul Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood (ca să ne exprimăm corect politic) ia amploare. Încă un star a luat  poziție – Tom Cruise.

Tom Cruise a înapoiat cele trei trofee Globul de Aur, în semn de protest faţă de lipsa de diversitate în interiorul Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association – HFPA), scrie Variety.

Ca urmare a controversei, actorul a returnat cele trei premii, obţinute pentru rolurile din „Born on the Fourth of July” (cel mai bun actor, dramă), „Jerry Maguire” (cel mai bun actor, comedie sau musical), şi „Magnolia” (cel mai bun actor în rol secundar).

Este cea mai de impact reacţie a unui star la adresa HFPA, după ce mai mulţi actori – inclusiv Scarlett Johansson şi Mark Ruffalo – au solicitat industriei să se distanţeze de Asociaţia care acordă Globurile de Aur până ce vor fi implementate reforme substanţiale în cadrul organizaţiei.

Netflix, Amazon şi WarnerMedia au anunţat toate că boicotează HFPA, iar NBCUniversal a transmis luni că NBC nu va mai difuza gala premiilor în 2022.

Citește și:

Un român și-a făcut un personaj animat, supererou, după chipul și asemănarea sa


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol