CITIRE

Tom Hardy va interpreta rolul unui gangster celebr...

Tom Hardy va interpreta rolul unui gangster celebru, în filmul „Fonzo”

Actorul britanic Tom Hardy a confirmat că va juca rolul unuia dintre cei mai faimoși gangsteri americani din perioada Prohibiţiei, respectiv Al Capone, în filmul „Fonzo”, care va fi scris şi regizat de cineastul Josh Trank, potrivit screenrant.com.

Actorul în vârstă de 40 de ani a confirmat informaţia printr-un mesaj pe platforma online Instagram: „Time for Al Cap (Este timpul pentru Al Cap)”. Al Capone, supranumit „Scarface”, a dominat lumea interlopă din Chicago în perioada prohibiţiei. Arestat în 1931 pentru evaziune fiscală şi eliberat în 1939, celebrul mafiot a murit în 1947 din cauza neurosifilisului, o boală care, în ultima perioadă a vieţii, i-a afectat serios capacităţile mintale.

sursa: history.com

Filmul se va concentra asupra perioadei în care, după ce a fost eliberat, Capone începuse să sufere din cauza demenţei şi a trecutului care îl bântuia. Potrivit unor informaţii din epocă, psihiatrul lui Al Capone a stabilit că acesta avea pe atunci capacităţile mintale ale unui copil de 12 ani. A murit la vârsta de 48 de ani, în urma unui infarct, în 1947.

Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum „Mad Max: Drumul furiei”, „Cavalerul negru: Legenda renaşte”, „Un spion care ştia prea multe”, „Legend” şi „Dunkirk”. Pentru rolul din filmul „The Revenant” (2015) a primit o nominalizare la Oscar.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.