21 iunie 2024, 6:48

Top șapte cele mai drăguțe animale născute la zoo în 2018

În ultimul timp pe rețelele de socializare a devenit forte viral un top al animalelor născute la zoo în anul 2018. Cele mai reușite fotografii au fost făcute virale spre deliciul internauților.

Sursă foto: msn.com

Aceștia sunt doi pui de bufniță de numai două săptămâni. Micuții care au fost botezați Peek și Boo s-au născut pe data de cinci septembrie a anului 2018 în parcul Safir Blair Drummond din Scoția.

Sursă foto: msn.com

Acesta este un pui de jaguar nou – născut de la grădina Zoo din Vincennes din Paris. Puiul a venit pe lume în capitala iubirii chiar pe data de 24 august.

Sursă foto: msn.com

În poză se poate observa o testoasă venită pe lume în luna august a anului 2018. Aceasta a fost pozată în mâna unui portar de la grădina zoo care a ținut să evidențieze mărimea broscuței prin așezarea unei monede de doi euro lângă ea.

Sursă foto: msn.com

Pe 27 august a anului 2018 un crocodil pitic din zona Africii de Vest a ieșit din ou. Acesta se află la Grădina Zoologică și Botanică din Planet Exotica din Royal, Frața. Martorii la eveniment au fost de-a dreptul uimiți de cât de simpatic este micul crocodil.

Sursă foto: msn.com

Pe când aveau doar trei luni de la venirea pe lume puii de leopard de zăpadă au fost surprinși la joacă. Aceștia se află în grădina Zoo din Stoneham, Massachusetts, Statele Unite ale Americii.

Sursă foto: msn.com

La numai o săptămână de la naștere mica maimuțică a fost surprinsă în brațele mamei sale. Șcenele de iubire s-au desfășurat într-o grădină Zoo din Praga, Cehia.

Sursă foto: msn.com

Puii de leopard au fost surprinși chiar pe când era ora mesei la o grădină Zoo din Rusia.

Sursă foto cover: msn.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol