2 iunie 2023, 3:50

„Tramvaiul colindelor” circulă de astăzi în Capitală

Conform tradiție, și anul acesta ne vom întâlni prin București cu tramvaiul decorat festiv pentru Sărbători. Un tramvai a fost decorat special de Crăciun pentru a circula prin București.

Traseul pe care va circula va fi cel al liniei 1 de tramvai, care are profil circular și acoperă o mare suprafață a Bucureștiului. El va putea fi localizat în timp real cu ajutorul aplicației InfoTB.

“Magia Sărbătorilor de Iarnă ne găsește de fiecare dată mai liniștiți, mai entuziasmați și mai dornici de a le oferi surprize celor dragi”, arată pagina oficială a STB SA.

“Ducem tradiția mai departe și oferim tuturor călătorilor noștri „Tramvaiul Colindelor”. Acesta va circula în perioada 12 decembrie 2022 – 3 ianuarie 2023, pe traseul liniei 1.

Spiritul Crăciunului vă va însoți în deplasările zilnice, făcând din fiecare călătorie un prilej de bucurie și voie bună.

Am pregătit cea mai frumoasă selecție de colinde românești și internaționale, precum și o colecție de cântece de iarnă, menite să redea povestea magică a acestor zile de sărbătoare.

Cu ajutorul unui decor rupt din basmele copilăriei noastre, care surprinde personaje îndrăgite din satul lui Moș Crăciun la ceas de seară, sperăm să trezim în fiecare dintre voi trăiri și sentimente deosebite.

Vă invităm pe toți să vă bucurați de „Tramvaiul Colindelor”, accesul fiind permis tuturor călătorilor, vehiculul având program normal de funcționare. Îl puteți localiza în timp real cu ajutorul aplicației InfoTB ce poate fi descărcată direct din App Store sau Google Play”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol