14 iulie 2020, 12:09

Triumf românesc. Irina Begu, dublă campioană la Bucharest Open 2017

Turneul de tenis feminin BRD Bucharest Open 2017 a avut loc în perioada 15-23 iulie la Arenele BNR din Capitală și a fost câștigat detașat de românca Irina Begu, atât individual, cât și la dublu, fiind o finală de vis.

Bucharest Open a înlocuit turneul de la Budapesta, începând cu 2014, premiul cel mare fiind câștigat în anul acela de Simona Halep. Aceasta a câștigat și anul trecut, însă la ediția din 2017, Halep nu a putut participa. Atunci, cu toții și-au îndreptat speranțele către celelalte jucătoare valoroase ale României.

Intrarea la acest turneu s-a făcut pe bază de bilet, elevii, studenții și pensionarii beneficiind de intrare gratuită până pe 20 iulie, iar persoanele cu divizibilități pe toată perioada evenimentului.

Irina Begu – surpriza câștigului dublu

Mă bucur că voi juca mâine două meciuri, sper să le câștig. Va fi o zi grea. Mă bucur că partidele încep la ora 17:00 când poate nu va mai fi atât de cald. Sper să îi fac pe români fericiți. Va fi o victorie mare pentru mine. Julia Goerges este o jucătoare care servește foarte bine, are o dreaptă puternică și va trebui să speculez un pic reverul„, a transmis Begu înainte de meciuri, relatează PSnews.ro.

Și Irina le-a câștigat pe amândouă. Primul meci era proba de dublu pe care l-a câștigat alături de conaționala Raluca Olaru, cu un scor de 6-3, 6-3 în fața perechii de tenisimene Elise Mertens și Demi Schuurs, venite din Belgia și Olanda.

Cel de-al doilea meci, a încununat-o pe Irina Begu, care a câștigat în două seturi, cu 6-3 și 7-5, în fața nemțoaicei Julia Goerges. Românca a câștigat al patrulea titlu din carieră, un cec în valoare de 43.000 de dolari și 20 de locuri în clasamentul WTA, ajungând pe 38.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.