19 septembrie 2020, 15:36

Trocathlon la Decathlon îți schimbă articolele sportive

Se spune că toamna se numără bobocii, însă pasionații de sport pot număra schimburile avantajoase pe care le pot face la trocul organizat de lanțul de magazine Decathlon.

În locațiile magazinelor sau în online, Trocathlonul revine pentru trei săptămâni, de pe 20 octombrie până pe 12 noiembrie, pentru a te putea ajuta să scapi de articolele sportive care nu-ți mai trebuie sau pentru a le cumpăra la preț avantajos pe cele la mâna a doua.

Ce trebuie să știi este că dacă te afli în postura cumpărătorului vei primi un voucher echivalent cu prețul de vânzare, cu ajutorul căruia poți achiziționa un produs nou, voucher-ul fiind valabil 6 luni. De asemenea, dacă este vorba despre echipamente mai mari sau biciclete, le poți depozita la Decathlon fără nici un comision.

Dacă ești cumpărător, lanțul de magazine te asigură că vor fi expuse doar produsele în stare foarte bună care trec prin analiza unui specialist. În plus, pentru schiuri și biciclete, băieții de la Decathlon îți asigură o revizie gratuită, când vrei tu în decursul unui un.

Mai multe detalii găsești pe pagina Trocathlonului.

[Sursă imagine: youtube.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.