13 iunie 2022, 14:35

Trump (da, Trump) va comenta un meci de box. Când? În 11 septembrie!

Cariera „fulminantă” a fostului președinte american Donald Trump continuă în mod spectaculos. Bărbatul cu fața portocalie a semnat un contract pentru a comenta un eveniment de box de tip gamecast (transmisie live a unui meci, cu plată): meciul dintre Evander Holyfield și Vitor Belfort. Data este semnificativă pentru tot ce a făcut Trump în fruntea SUA: 11 septembrie.

Fiul său, Donald Trump Jr., i se va alătura la Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood..

„Îmi plac luptătorii mari și luptele grozave. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc sâmbătă seară, ca să-mi împărtășesc gândurile. Nu veți dori să ratați acest eveniment special”, a declarat fostul președinte care a construit un zid la granița cu Mexicul.

Holyfield, fostul campion la categoria grea, în vârstă de 58 de ani, a intrat în meci ca înlocuitor al lui Oscar De La Hoya, care a fost testat pozitiv de COVID-19. Belfort, în vârstă de 44 de ani, este un fost campion de lupte.

Trump, în vârstă de 75 de ani, a găzduit mai multe meciuri de box în anii 1980 și 1990, la cazinourile sale din Atlantic City.

Snoop Dogg a comentat meciul Mike Tyson vvs. Roy Jones Jr. din noiembrie 2020 și lupta din aprilie 2021 dintre Jake Paul și Ben Askren.

Biletul pentru a urmări meciul online costă 20 de dolari.

Foto: Adam Stern (Twitter)


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol