20 septembrie 2021, 22:24

Turneul David Garrett a fost reprogramat pentru mai 2022. „Alive” în loc de „Unlimited Live”

Cele două concerte David Garrett  care urmau să aibă loc la București și Cluj-Napoca în octombrie, au fost reprogramate pentru mai 2022, informează organizatorii.

Cele două concerte din cadrul turneului “Alive” se reprogramează după cum urmează:

17 MAI 2022 – SALA PALATULUI, BUCUREȘTI, ORA 20:00

20 MAI 2022 – BT ARENA, CLUJ-NAPOCA, ORA 20:00

Violonistul rock star David Garrett a sărbătorit 10 ani de muzică crossover și a susținut concerte emoționante pe numeroase scene din întreaga lume, în turneul „UNLIMITED LIVE” al cărui parcurs conținea și două concerte în țara noastră.

Din cauza pandemiei de coronavirus, programul turneului a fost restrâns și, din păcate, nu a mai putut fi reluat.

Acum, artistul revine în atenția fanilor săi cu vești bune și este încântat să-i cucerească încă o dată cu muzica sa în noul turneu – „ALIVE“, ce va debuta anul viitor și reprezintă celebrarea vieții și a reîntoarcerii la normalitate.

„Privesc înainte cu optimism”

Turneul „ALIVE” îl va aduce pe violonistul DAVID GARRETT și pe sceneledin România, la București și Cluj-Napoca. Concertele vor avea loc pe 17 mai 2022, la Sala Palatului din București și pe 20 mai 2022, la BT Arena din Cluj-Napoca, ambele de la ora 20:00.

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim.ro, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Persoanele care au achiziționat bilete pentru concertele „Unlimited Live”,programate pentru luna octombrie 2021 la București și Cluj-Napoca, rămân valabile în continuare și vor putea fi folosite pentru concertele „ALIVE” de pe 17 mai 2022 (București), respectiv 20 mai 2022 (Cluj-Napoca).

„Așteptam cu nerăbdare să concertez din nou anul acesta, însă din păcate nu va fi posibil.Oricât de mult mă întristează acest lucru, privesc înainte cu optimism și sunt foarte bucuros că anul viitor voi putea să vă prezint noul meu concert „ALIVE” – abia aștept! Vă rog să rămâneți în siguranță și sănătoși, astfel încât să ne putem bucura împreună de concertele din 2022. Sunt nerăbdător să vă revăd pe toți!”a spus David Garrett.

Albumul și programul turneului „ALIVE” sunt inspirate din evenimentele petrecute în 2020,  fiind gândite în spiritul vremurilor și din dorința virtuozului de a transmite fanilor săi sentimentele sale profunde de a reaprinde pofta de viață și de a transmite o energie pozitivă.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.