25 octombrie 2021, 23:05

Twitter a suspendat contul Ayatollahului Khamenei

Cei de la Twitter se pare că au prins curaj. După suspendările de la începutul acestei luni când l-au adus pe Donald Trump în pragul disperării, acum au suspendat un nou cont, al unui lider suprem.

Twitter a anunțat că a suspendat un cont care i-ar aparține ayatollahului Ali Khamenei după ce liderul suprem al Iranului a postat o imagine în care părea să îl amenințe cu moartea pe fostul președinte american Donald Trump, relatează The Hill.

Twitter a suspendat contul Ayatollahului Khamenei

Un purtător de cuvânt al Twitter a confirmat că suspendarea contului este cu caracter permanent datorită încălcării atât a politicii privind conținutul precum și a celei prin „crearea de conturi false”.

Postarea făcută joia trecută conținea o imagine cu o figură care părea a fi fostul președinte american Donald Trump cu Trump jucând golf în timp ce un avion stealth survola terenul.

Imaginea a fost însoțită de un citat al lui Khamenei din luna decembrie când acesta a amenințat cu „răzbunarea” pe cei responsabili de uciderea generalului iranian Qassem Soleimani.

„Cei care au ordonat uciderea Generalului Soleimani precum și cei care au pus în practică ordinul ar trebui pedepsiți. Această răzbunare va avea loc cu siguranță la momentul potrivit”, afirma textul, potrivit unei traduceri a Reuters.

Dacă vreți să vedeți fotografia la care se face referire, este cea de mai jos…

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.