CITIRE

Un altfel de restaurant deschis de Chef Foa. Unde ...

Un altfel de restaurant deschis de Chef Foa. Unde se află locația și ce surprize ne așteaptă

Cunoscutul Chef Foa, unul dintre cei mai activi ambasadori ai conceptului de „street food”, vine cu un concept nou de restaurant, pe care tocmai ce l-a inaugurat la sfârșitul lunii martie.

„Stradale”, pentru că așa se numește locul în care Chef Foa promite o experiență culinară diferită, se poate găsi la parterul primei clădiri din „Oregon Park” ( șoseaua Pipera, 46, 48) și promovează conceptele de „street food” și „live cooking„.

www.google.ro

500.000 euro investiți!

Pentru un design realizat din lemn și metal care se îmbină perfect cu pete de culori puternice și ilustrații ce te duc cu gândul la „street art”, Chef Foa a plătit 500.00 euro.

Aici, tinerii pasionați de tehnologie își pot petrece timpul liber prin diferite metode oferite de noua locație, cum ar fi jocuri de perspicacitate integrate în blaturile meselor.

http://www.restograf.ro

“Când am deschis primul „Stradale” din București, am sperat că lumea se va îndragosti de conceptul de street food și mă bucur să văd în fiecare zi din ce în ce mai mulți oameni încântați de acest curent. Am vrut ca „Stradale” să fie un loc în care vii cu drag pentru mic dejun sau pentru „lunch”, în care ești atras nu numai de mâncarea senzațională, dar și de atmosferă, de caldura locului și nu în ultimul rând, de oameni. „Stradale Oregon” are șansa unei locații deosebite și de abia așteptăm să mărim comunitatea pasionaților de „street food” ”, spune Chef Foa, conform restograf.ro.

Meniul, bine elaborat, stă la dispoziția tuturor clienților, care vor avea parte de sesiuni de „live cooking” și vor avea posibilitatea de a gusta din peste 30 de feluri de mâncare, de la salate, supe, grătar, până la deserturi gustoase.

http://www.restograf.ro

Locația are un „grill Robata” și un cuptor „Tandoor” în care se prepară zilnic pâine „naan” proaspătă, un diferențiator major față de locurile unde produsele de panificație sunt congelate și încălzite.

În plus, noul „Stradale” are un colț dedicat gustărilor și micului dejun, aprovizionat în fiecare zi cu sandwich-uri, cafea și ceai. Ingredientele folosite sunt întotdeauna proaspete și provin de la furnizori locali certificați, iar pâinea servită este coaptă în fiecare dimineață în bucătăria proprie.

http://www.restograf.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.