7 martie 2021, 3:09

Un gest emoționant – Fotografia cu medicii care a devenit virală

În ultima perioadă din păcate orașul New York a fost foarte afectat de pandemia de coronavirus, iar în ajutorul pacienților de acolo au venit mai mulți asistenți și medici din statul Atlanta, conform celor de CNN citați de digi24.ro

Astfel, aproximativ 30 de cadre medicale și-au luat bagajul și s-au îmbarcat vineri pe aeroportul LaGuardia, conform purtătorului de cuvânt de la compania aerianp Southwest Airlines. Acest moment emoționant a fost surprins într-o fotografie la decolare și transmis cu foarte mult optimism către întreaga lume.

Aceste suflete curajoase sunt trimise în mijlocul unui focar de infecție, punând în permanență nevoile altora deasupra lor. Jertfa lor dezinteresată este un exemplu de empatie într-o perioadă atât de întunecată și niciun gest de recunoștință nu va fi suficient pentru a le mulțumi”, au declarat reprezentanții transportatorului american, potrivit sursei citate anterior.

Din păcate până în prezent au fost înregistrate în statul New York peste 1.218 decese din cauza coronavirusului, conform guvernatorului Andrew Cuomo. Acesta fiind și cel care a cerut ajutorul statelor pentru asistență medicală din punct de vedere al forței de muncă, dar și a medicamentelor.

Sursă foto cover: digi24.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.