3 ianuarie 2023, 20:07

Un român cucerește Coreea de Sud cu o afacere lansată de 3 luni în țara dimineților liniștite

Un român care și-a extins afacerea în Coreea de Sud a fost premiat de Shinhan Financial Group, una dintre cele mai mari instituții financiare din Coreea de Sud și Asia. În cadrul competiției Future’s Lab sunt premiate startup-uri coreene sau internaționale cu potențialul de a schimba viitorul industriei în care activează.

Startup-ul românului Matei Psatta este prima companie românească premiată de Shinhan. Aceasta a fost lansată de Matei Psatta și Bogdan Savonea și gândită timp de mai mulți ani. Afacerea a primit o finanțare, anul trecut, pentru a realiza prima rețea interconectată la nivel global de ecrane digitale indoor și outdoor, precizează paginademedia.ro.

E o recunoaștere foarte importantă pentru noi, am început expansiunea în Coreea de Sud de mai puțin de 3 luni, însă deja vedem rezultate foarte promițătoare, iar premiul primit din partea Shinhan este extrem de măgulitor pentru noi – cu siguranță vom vedea niște proiecte foarte interesante în partea aceasta a lumii anul viitor.” a declarat Matei Psatta.

Platforma permite utilizatoriilor să pună în mișcare campanii publicitare pe ecrane digitale oudoor, indiferent de orașul sau țara în care sunt instalate.

sursa foto: iqads.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol