27 februarie 2021, 2:23

Un român trăiește visul american într-o Dacia 1300. Imagini virale cu automobilul în centrul New York-ului

Un român pasionat de Dacii și-a fotografiat mult iubitul automobil în centrul New York-ului pustiit de pandemie, imaginile devenind virale în scurt timp de la publicarea lor pe rețelele de socializare, anunță Digi24. 

Fotografiile realizate în centrul metrolpolei amricane și postate de Eduard Pălăghiţă au fost însoțite de mesajul „Oraşul care nu doarme niciodată trage un pui de somn”. Modelul Dacia 1300 din imagini a fost fabricat în anul 1977 și a fost adusă de român peste Ocean, acolo unde a și înmatriculat-o, fiind de asemenea și singurul astfel de automobil din toată America. 

Deși mașnina are mai mult de 40 de ani, românul se mândreșre cu ea de fiecare dată când are ocazia, doar este singurul posesor al singurei Dacii din New York.

„Maşina e din 1977, complet originală, n-am făcut nicio modificare, totul este exact aşa cum a ieşit din fabrică. Am făcut îmbunătăţiri, dar am pus maşina la punct, adică am pus cauciucuri noi, am schimbat garnituri”povestea Eduard Pălăghiţă pentru Digi24 în urmă cu 4 ani.

Sursă Foto: facebook.com/Dacia1300NewYork


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.