19 mai 2024, 12:26

„Universul lui Salvador Dalí”, cea mai mare expoziție din România dedicată celebrului artist, continuă până la 1 septembrie, la ARCUB

Ca urmare a succesului masiv înregistrat în rândul publicului, expoziția „Universul lui Salvador Dalí”, ce prezintă o varietate impresionantă de obiecte de artă ale celebrului artist la ARCUB – Hanul Gabroveni, se prelungește până la 1 septembrie 2024.

Programată inițial pentru perioada 13 decembrie 2023 – 12 mai 2024, expoziția oferă șansa unică de a explora profunzimile și excentricitățile geniului Salvador Dalí prin sculpturi în bronz și sticlă, litografii, gravuri, ilustrații de carte, miniaturi din aur încrustate cu pietre prețioase, mobilier suprarealist ce poartă amprenta inconfundabilului artist.

În perioada 1-6 mai, pe parcursul zilelor libere legale și al sărbătorilor pascale, expoziția rămâne deschisă și poate fi vizitată conform programului obișnuit, 10.00-20.00.
Accesul în spațiul expozițional se face din Str. Gabroveni nr. 50-53.

Biletele pot fi achiziționate, la prețuri variabile, în funcție de categorie, de pe arcub.rouniversuldali.roentertix.ro și de la casa de bilete ARCUB (Strada Gabroveni nr. 50-53).

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol