1 martie 2024, 17:23

Untold 2024, între 8 și 11 august

Ediția din 2024 a Festivalului Untold se va desfășura între 8 și 11 august, anunță organizatorii într-un mesaj de Facebook.

Primele 10.000 de abonamente au fost puse în vânzare la 12 septembrie.

În acest an, Untold a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-şi poziţia ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume, şi a reuşit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, alături de Tomorrowland (Belgia) şi Glastonbury (Marea Britanie). Clasamentul anual este realizat de publicaţia britanică DJ Mag.

„Cu un lineup diversificat şi producţii vizuale uluitoare, fiecare ediţie a festivalului UNTOLD devine o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experienţă unică, care încercă, cu fiecare ediţie să depăşească limitele convenţionalului. UNTOLD nu este doar un festival, a devenit o comunitate care împărtăşeşte bucuria muzicii”, potrivit organizatorilor.

În 2024, cea de-a 8-a ediţie UNTOLD a reunit peste 400.000 de fani, cele mai mari nume din industria muzicală: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana şi cei mai mari DJ ai lumii: David Guetta, Marin Garrix, Arman van Buuren, Alok, Steve Aoki, Alesso, Tale of Us, Eric Prydz sau Boris Brejcha.

FOTO: Facebook/Untold


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol