6 decembrie 2023, 23:19

UNTOLD urcă în clasamentul anual al celor mai bune festivaluri din lume

UNTOLD a reuşit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, UNTOLD fiind într-o companie selectă, alături de Tomorrowland (Belgia) şi Glastonbury (Marea Britanie).

Clasamentul anual este realizat de publicaţia britanică DJ Mag, care evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume.

Ierarhia este construită pe baza voturilor primite de la entuziaştii de festivaluri, reflectând astfel popularitatea şi impactul acestor evenimente.

Liniile de vot au fost deschise în perioada 26 aprilie – 21 iunie, pentru ediţia din acest an a Top 100 Festivals au votat doar fanii festivalurilor.

UNTOLD a devansat festivaluri cu tradiţie precum Lollapalooza, Sziget, Amsterdam Music Festival, Sunburn, Burning Man, Parookaville sau Mysteryland.

Festivalul de la Cluj-Napoca a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-şi poziţia între cele mai apreciate festivaluri din lume, relatează radiovacanta.ro.

Cu un lineup diversificat şi producţii vizuale uluitoare, fiecare ediţie a festivalului UNTOLD devine o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experienţă unică, care încercă, cu fiecare ediţie să depăşească limitele convenţionalului. UNTOLD nu este doar un festival, a devenit o comunitate care împărtăşeşte bucuria muzicii.

Cea de-a 8-a ediţie UNTOLD a reunit peste 420.000 de fani şi cele mai mari nume din industria muzicală: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana şi cei mai mari DJ ai lumii: David Guetta, Marin Garrix, Arman van Buuren, Alok, Steve Aoki, Alesso, Tale of Us, Eric Prydz sau Boris Brejcha.

Porţile universului UNTOLD vor fi redeschise pentru o nouă călătorie în 2024, iar fanii se pot înregistra online pentru ediţia de anul viitor a festivalului.

La rândul său, festivalul Neversea a fost votat de fani în Top 100 Festivals. În acest an cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, Neversea urcă 10 poziţii în clasamentul DJ Mag şi ocupă locul 41. Tot online, fanii se pot înregistra pentru ediţia de anul viitor a festivalului.

FOTO: Facebook/Untold


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol