8 iunie 2022, 4:54

Unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de cafenele din România, la un pas de a fi premiat la nivel european

Celebrul lanț de cafenele 5 to go este nominalizat la categoria Best Coffee Chain din Europa Centrală și de Est (Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Rusia), alături de alte 18 branduri de cafenele din aceste țări.

Nominalizările au fost realizate de peste 100 de experți ai industriei de profil răspunzând criteriilor organizatorilor, precum puterea mărcii, performanța de business, inovația, calitatea produselor și serviciilor, designul și atmosfera sau dedicarea în dezvoltarea industriei, potrivit Realitatea. Mai mult, se pare că următoarea etapă a competiției constă într-un vot deschis, în care atât experți din domeniu, cât și susținătorii cafenelelor sunt invitați să aleagă din lista de nominalizări favoriții.

Faptul că 5 to go este în atenția experților industriei cafelei din Europa este o onoare pentru noi. Nominalizarea unui brand 100% românesc într-o competiție de profil de asemenea anvergură este un vot de încredere în primul rând pentru antreprenorii români, că pot dezvolta branduri și afaceri care să concureze cu cele europene. Sper să primim și mai departe susținerea celor care cred în noi, pe care îi invităm să ne voteze aici, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go, potrivit Realitatea.

Compania 5 to go a fost înființată în anul 2015, iar în prezent a ajuns să aibă mai bine de 120 de locații, devenind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

Fondatorii proiectului, Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt cei care au reușit să aducă pe piața HoReCa din România conceptul de a avea un preț mic pentru toate produsele comercializate. Astfel, sub deviza „Smile, there’s coffee!”, 5 to go oferă consumatorilor un spațiu cald și prietenos, unde cafeaua este actorul principal.

Mai mult, se pare că cei de la 5 to go au reușit să devină principalii competitori ai celebrului lanț de cafenele Sturbucks. În urmă cu ceva timp, cele două companii duelându-se  prin intermediul panourilor stradale din Capitală.

Citește mai multe aici: O cafenea românescă vs o cafenea internațională, într-o luptă a panourilor publicitare

Competiția The European Coffee Awards se află anul acesta la cea de-a 12-a edtiție, iar câștigătorii vor fi prezentați pe data de 12 noiembrie 2019, în cadrul unui eveniment de gală.

Sursă Foto: horecainsight.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol