Vestea bună este că există ingrediente mai sănătoase pe care le puteți adăuga la cafea și care pot chiar stimula metabolismul și pierderea în greutate....
Un studiu realizat de o firmă românească de cercetare a pieței arată că 83,6% dintre persoanele adulte consumă cafea cel puțin o dată pe săptămână....
Consumul moderat de cafea, o rutină de dimineață apreciată de mulți, poate fi nu doar reconfortant, dar și benefic pentru sănătatea inimii și longevitate, arată...
Bună dimineața la cafeluță! Cantitatea recomandată de cafea pe zi poate varia de la o persoană la alta în funcție de factori precum toleranța individuală...
Comisia Europeană pregătește o lovitură pentru consumatorii de cafea la capsule din aluminiu. Comisia Europeană ar putea interzice cafeaua la capsule din aluminiu, din cauza...
Colesterolul este o substanță precum ceara, produsă de ficat. Acesta se găsește în mod natural în corpul nostru și pe lângă colesterolul pe care organismul...
Oamenii de știință brazilieni au dezvoltat soiuri de arbori de cafea fără cofeină. Discuția despre cafeaua decofeinizată este lungă și veche, căci procedurile prin care...
Criza costului vieţii i-a împins pe iubitorii de cafea spre soiurile mai ieftine însă lipsa de boabe de cafea de tip robusta face din ce...
Potrivit unui nou studiu, pentru persoanele care suferă de diabet zaharat de tip 2, consumul de cafea, ceai sau apă plată poate reduce cu aproximativ...
Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi din lume, însă efectele sale acute (rapide, datorate expunerii pe termen scurt) asupra sănătății nu au fost...
- 1
- 2
- 3
…
- 6
- Pagina precedentă →