O cercetare publicată în European Heart Journal arată că persoanele care beau cafea dimineaţa au un risc mai scăzut de a muri din cauza bolilor cardiovasculare...
Consumul moderat de cafea reduce riscul de deces asociat bolilor cardiovasculare. În cadrul unui studiu realizat de UK Biobank, finanțat de sistemul sanitar britanic (NHS),...
Da, e un studiu pe tema asta. Culmea, nu este făcut de cercetătorii britanici, ci realizat în România. Persoanele care preferă cafeaua naturală fără zahăr...
Vestea bună este că există ingrediente mai sănătoase pe care le puteți adăuga la cafea și care pot chiar stimula metabolismul și pierderea în greutate....
Un studiu realizat de o firmă românească de cercetare a pieței arată că 83,6% dintre persoanele adulte consumă cafea cel puțin o dată pe săptămână....
Consumul moderat de cafea, o rutină de dimineață apreciată de mulți, poate fi nu doar reconfortant, dar și benefic pentru sănătatea inimii și longevitate, arată...
Bună dimineața la cafeluță! Cantitatea recomandată de cafea pe zi poate varia de la o persoană la alta în funcție de factori precum toleranța individuală...
Comisia Europeană pregătește o lovitură pentru consumatorii de cafea la capsule din aluminiu. Comisia Europeană ar putea interzice cafeaua la capsule din aluminiu, din cauza...
Colesterolul este o substanță precum ceara, produsă de ficat. Acesta se găsește în mod natural în corpul nostru și pe lângă colesterolul pe care organismul...
Oamenii de știință brazilieni au dezvoltat soiuri de arbori de cafea fără cofeină. Discuția despre cafeaua decofeinizată este lungă și veche, căci procedurile prin care...
- 1
- 2
- 3
…
- 6
- Pagina precedentă →