8 iunie 2023, 14:45

Vaccinarea și pandemia. „Acei oameni sunt criminali. Ei nu sunt oameni răi. Ei sunt criminali fiindcă au provocat moartea a milioane de persoane”

Poziție dură a CEO-ului Pfizer, Albert Bourla, cu ocazia unei  întrevederi avute la Washington.

Albert Bourla a afirmat că există un număr restrâns de persoane care „răspândesc intenționat dezinformări pentru a-i induce în eroare pe care care au îngrijorări” vizavi de vaccinurile anti-Covid.

„Acei oameni sunt criminali”, a declarat CEO-ul Pfizer. „Ei nu sunt oameni răi. Ei sunt criminali fiindcă au provocat moartea a milioane de persoane”, a explicat acesta poziția sa.

Bourla a mai spus că există două categorii de persoane – cele care s-au vaccinat și cele care sunt sceptice față de vaccinare – și că „ambele se tem”.

Potrivit acestuia, „cei care se vaccinează se tem de boală și ei cred că persoanele care nu sunt vaccinate cresc riscurile și în cazul lor. [Nevaccinații] cresc expunerea așa că ei (cei vaccinați anti-Covid) sunt furioși pe primii fiindcă nu se vaccinează”.

„Cei care nu se vaccinează se tem de vaccin și ei sunt furioși pe persoanele care le presează să o facă”, a adăugat Albert Borula.

Bourla a făcut comentariile în timpul unei conversații pe care a avut-o cu Frederick Kempe, CEO-ul Atlantic Council, un think tank din capitala americană Washington D.C.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol