CITIRE

Veneția se mută în Dubai. Un nou proiect megaloman...

Veneția se mută în Dubai. Un nou proiect megaloman în Emirate

Emiratele Arabe Unite intenționează să construiască până în 2020 o replică plutitoare a orașului italian, care să cuprindă și celebrele gondole. Stațiunea va fi împărțită pe patru punți, dintre care una va fi scufundată în mare. Puntea subacvatică va fi dotată cu un hol subacvatic, 180 de cabine de dormit și trei restaurante subacvatice – oferind vederi spectaculoase ale vieții marine din Golful Persic, informează cnn.com.

În ultimii ani, turismul subacvatic sa dovedit popular în întreaga lume – de la restaurantul subteran Ithaa din Maldive până la magnificul parc acvatic din Atlantis, The Palm, Dubai.

sursa: cnn.com

Stațiunea plutitoare este programată pentru finalizare în 2020 și are un preț estimat la aproximativ 680 de milioane de dolari. Dezvoltatorii speră că replica orașului Veneția ar putea contribui la îmbunătățirea turismului în zonă.

sursa: cnn.com

 

[Sursă imagine: cnn.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Marius

    15 aprilie

    Tarile arabe din goful Persic au cel mai inalt nivel de trai din lume, mult peste Occident. Si au si un sistem mai democratic decat tarile din vestul Europei sau SUA. Si asta pentru ca au avut si au politicieni ambitiosi, pregatiti si patrioti, nu ca in Europa sau America. Dar asta vine si cu un pret: ei platesc Occidentului in petrol, la pretul stabilit de Occident.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.