18 noiembrie 2023, 18:44

Veste bună pentru fanii lui Elvis Presley! Casa artistului din Beverly Hills poate fi închiriată

În urmă cu mai bine de 50 de ani iubitul și regretatul star Elvis Presley împreună cu Priscilla Beaullieu, soția sa au achiziționat în Beverly Hills o casă care acum poate fi închiriată de către doritori prin intermediul unei platforme online. 

 

Sursă foto: adevarul.ro

Elvis Presley împreună cu Priscilla Beaulieu au devenit soț și soție în anul 1967 pe când se aflau în Las Vegas. Aceștia și-au cumpărat o locuință în Beverly Hills, mai exact pe Hillcrest Road 1174 care se găsește în cartierul Trousdale Estates. În ziua de astăzi idilica casă în care au trăit cei doi îndrăgostiți se află în topul de dorințe al fanilor artiștilor.

Locuința se poate închiria de către orcine poate să ofere 3.995 dolari adică 3.600 de euro pe noapte, iar cel care dorește să facă acest lucru trebuie să știe că este obligat prin contract să rămână acolo pentru minim cinci zile.

Proprietatea însumează 498 metri pătrați și dispune de patru dormitoare în care încap maxim opt oameni, trei în locuința considerată principală și altul în casa pentru oaspeți. În plus, aici sunt disponibile cinci băi, o saună, o terasă cu șemineu, piscină și o parcare pentru patru autovehicule.

Sursă foto cover: adevarul.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol