25 septembrie 2020, 8:44

Veste bună pentru pasionații de cultură: „Copacul cu cărți” revine în Parcul Izvor

Datorită succesului înregistrat la edițiile precedente, evenimentul „Copacul cu cărți” organizat de Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, va fi redeschis în perioada 3 august-2 septembrie, în Parcul Izvor.

Prin acest eveniment, organizatorii își propun să le ofere bucureștenilor plăcerea de a citi în mijlocul naturii, prin acces gratuit la cărți și reviste din toate domeniile. În plus, va fi muzică live, iar weekend-urile sunt dedicate unor ateliere.

„Parcul Izvor se va transforma într-o zonă de relaxare şi lectură în aer liber la cea de-a patra ediţie a evenimentului„, se arată într-un comunicat al creart.

Programul va fi de luni până joi între orele 17:00-22:00, zonă dedicate în totalitate lecturii, iar vineri, începând cu ora 19,00, şi sâmbătă şi duminică, de la ora 11,00, vor fi programate ateliere de creaţie pentru copii.

„Serile de weekend se vor încheia cu proiecții de film documentar oferite de Digi World, Digi Life și Digi Animal World, precum Jurnalul de Științe, Ingrediente, Digi Animal Club. De exemplu, Jurnalul de Științe – producție proprie Digi World România – are scop educativ, iar subiectele prezentate în edițiile acestei emisiuni acoperă domenii precum medicină, spațiu, inginerie, transport sau mediu. Care sunt ultimele noutăţi ştiinţifice? Care sunt cele mai revoluţionare descoperiri? Pasionaţii de ştiinţă vor afla noutăţile din domeniu din întreaga lume, dar şi inovaţiile din România. „Jurnalul de Științe”, un singur program pentru toți pasionații de cunoaștere prin experimente, teste și studii!”, scrie Digi24.ro.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.