7 iunie 2022, 16:02

Veteran rus: „Toată lumea râde de noi. Putin e un fricos. Filmaţi! Sunt Zaharov Vladimir Vasilivici”

Gest inimaginabil. În Rusia, lumea continuă să-și riște libertatea sau poate chiar viața pentru a protesta. Unul dintre participanții la mitingul anti-Putin are 83 de ani.

​„Putin este duşmanul numărul 1 şi este un fricos”. Acestea sunt declaraţiile curajoase ale unui veteran rus în vârstă de 83 de ani care a fost filmat în cadrul unui protest antirăzboi din Rusia (nu este clar în ce oraș).

În aceleași imagini se văd şi reprezentanţi ai structurilor de forţă din Rusia.

„Toata lumea râde de noi. Poporul rus a devenit “bâdlă” (cuvânt specific din limba rusă, echivalentul pentru „bădărani” din limba română). Luaţi-mă pe mine! Din noi, din voi au făcut nişte proşti!”, s-a adresat bărbatul angajaţilor din instituțiile de forţă care veniseră să asigure ordinea la protest.

Îl cunoaște personal pe Putin

Totodată, veteranul susține că a avut ocazia să-l cunoască personal pe Vladimir Putin acum 36 de ani. Mai mult, dând de înţeles că nu se teme de nimeni, bărbatul a spus în faţa camerelor de luat vederi cum îl cheamă, scrie HotNews.

„Aceasta este ocupaţie. Eu am fost sub ocupație în 1941, nemţii nu și-au bătut joc aşa. În 1986, eu cu Putin am fost în Dresda (Germania). El a fost la noi căpitan, aducea hârtii. Am 83 de ani. Eu sunt inginer în domeniul echipamentelor militare. Nu-l credeţi. Este un fricos! Putin este duşmanul numărul 1 şi este fricos. Fricos. Şi gata! Filmaţi. Sunt Zaharov Vladmir Vasilivici”, a izbucnit  veteranul.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol