30 noiembrie 2021, 14:49

Vrei să investești în criptomonede? Iată ce crede Elon Musk…

Sunt la modă, apar peste noapte, cresc spectaculos, toată lumea ar investi în critpomonede pentru că, ce mai tura-vura, cine nu ar vrea să se îmbogățească rapid? Numai că treaba asta te-ar putea ruina. Iată care este părerea lui Elon Musk.

Miliardarul Elon Musk, șeful Tesla și SpaceX, atrage atenția asupra riscului de a investi în criptomonede, deși sună bine și par promițătoare, scrie CNBC.

Criptomonedele sunt promițătoare, dar vă rog să investiți cu precauție”, a scris Elon Musk pe Twitter.

Mai mult, Musk a atașat și un video, filmat anterior de TMZ, în care își îndemna fanii să nu-și investească economiile de-o viață în criptomonede.

Vrei să investești în criptomonede? „Cred că oamenii nu ar trebui să-și investească economiile de-o viață în criptomonede”

„În primul rând, eu cred că oamenii nu ar trebui să-și investească economiile de-o viață în criptomonede. Să fie clar, eu cred că asta nu ar fi deloc înțelept. Dar dacă vrei să speculezi și poate să te distrezi… Criptomonedele au șanse mari să devină monedele Planetei. Și apoi se pune problema care dintre criptomonede va fi acea monedă a Planetei. Dar trebuie luată ca specualație momentan. Așa că nu mergeți prea departe cu partea de speculație din cripto!”, le spunea Musk unor fani, în februarie 2021.

Vrei să investești în criptomonede? Andrew Bailey, guvernatorul Băncii Angliei, este chiar mai puțin nuanțat. El a avertizat populația asupra riscului speculațiilor cripto, relatează tot CNBC.

„O spun foarte direct, din nou: cumpără-le doar dacă ești pregătit să-ți pierzi toți banii”, a spus guvernatorul Băncii Centrale a Regatului Unit.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.