25 septembrie 2021, 6:37

Vrei să știi cum îți va fi săptămâna? Află horoscopul prezentat de Nicoleta Svârlefus

Nicoleta Svârlefus ne prezintă horoscopul săptămânii 17- 23 iunie 2019. Săptămâna din mijlocul lunii iunie începe cu provocări pentru astre. Zodii vor fi supuse la teste cu care au șanse să treacă la un nivel superior. Atenție că exită risc mare de discuții în contradictoriu și se pot isca certuri din situații aparent calme sau lipite de tensiune, transmite huff.ro.

Iată ce ne rezervă astrele:

Berbec

Pe plan profesional ești foarte solicitat de către șefi și persoane oficiale importante. Dialoguri interesante, propuneri de colaborare sau de a prelua responsabilități profesionale de anvergură pe termen lung. Analizează bine înainte de a accepta sarcini noi, oricât ar fi de tentante. Există riscul să te suprasoliciți și să nu le poți duce la bun sfârșit. Prietenii te vor susține în aceasta săptămană.  Ai încredere în tine și în faptul că Universul îți oferă tot ce ai nevoie pentru studiu, experiment și distracție. Recomandăm multă odihnă.

Taur

În acest început de săptămână, ești guvernat de gânduri înalte. Astfel, dorința de rafinare sufletească și de a te conecta cu oameni erudiți este la cote ridicate și ușor de realizat.

Gemeni

Atenție la cheltuielile nefondate și investiții! În primele zile ale săptămânii este rost de a plăti datorii, facturi, servicii și de a relaționa cu instituții financiare. Vor interveni planuri de călătorie, planuri de studii sau chiar vei fi nevoit să pleci rapid în locații îndepărtate pentru a rezolva chestiuni profesionale. La serviciu ești solicitat de șefi și colegi, fiind nevoit să rezolvi sarcini diverse în regim de urgență.

Rac

Este multă forfotă în relațiile parteneriale. Dialogurile pe teme comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri îți vor oferi informații prețioase vizavi de felul în care se pot îmbunătăți aceste teme. Totul este să accepți și opiniile sau doleanțele celorlalți. Atenție la bani!  A doua parte a săptămânii este favorabilă activităților culturale, studiilor și călătoriilor. Măcar planuri poți trasa în acest sens.

Leu

Locul de muncă te solicită mult săptamâna aceasta.  Relațiile colegiale sunt anoste, dar printre rânduri poți afla informații interesante vizavi de schimbările care se preconizează în domeniul profesional în care activezi.b Partenerul de viață sau colaboratorii îți pot reproșa faptul că ești foarte implicat în treburile tale personale, iar pe cele comune le-ai lăsat cumva în umbră.

Revizuiește-ți atitudinea și fii prezent alături de cei care te solicită în aceste zile. Beneficiile vor fi de ambele părți.

Fecioară

O persoană îți va da informații necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită.Prudență și discernământ pentru că unii îți pot strica planurile personale. A doua partea săptămânii evidențiază activitate intensă la locul de muncă, dar și acasă ai de rezolvat treburile de rutină. Ai grijă de tine, nu te neglija, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

Balanță

Casa și familia îți solicită sprijinul în diverse treburi domestice. Problemele financiare nu te vor uita nici pe tine, chibzuiește bine totul. Rezervă momente pentru a petrece alături de cei dragi și pentru a trasa planuri de viitor.

La serviciu este forfotă și este posibil să lucrezi ore suplimentare. Fii atent și în privința sănătății pentru că este vulnerabilă.

Scorpion

Anturajul îți dă batăi de cap. Sunt posibile discuții aprinse și întâlniri cu oameni dragi pe care nu i-ai văzut demult.

Informațiile vehiculate în aceste zile îți vor răsuna multă vreme în suflet, pentru că pe de o parte conțin sfaturi utile, iar pe de altă parte îți descoperă adevăruri de necontestat vizavi de tine și situațiile în care ești implicat. Vorbește strictul necesar și nu-ți divulga planurile de viitor. Nu îți neglija nici casa și nici familia. Ține cont și de nevoile și îndemnurile membrilor familiei.

Săgetător

Vești bune de la locul de muncă. Este posibilă o  mărire de salariu sau o primă. Tentația cheltuielilor în avans este mare și păguboasă pe termen lung.Dialogurile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt la ordinea zilelor. Unii doresc să le oferi sfaturi, alții vor idei de îmbunătățire a calității vieții, iar alții te provoacă doar de dragul provocării.

Capricorn

Schimbări deosebite în viața ta. Ești susținut de prieteni, de oameni de bună calitate, alături de care poți dezvolta proiecte profesionale de anvergură. Însă, este nevoie să-ți aranjezi și planurile personale, cele care vizează relațiile tale cu persoanele dragi. Poate ar fi bine să-ți revizuiești mai întâi sistemul valorilor morale după care îți ghidezi viața și apoi toate tipurile de relații în care ești implicat.

Vărsător

Problemele de sănătate sau te gândești la un plan de consultații, analize și informații medicale. Vei primi informații deosebite privitoare la relațiile și situațiile în care ești implicat mai mult pe căi neobișnuite.În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Evită exagerările de orice fel și nu oferi altora prilejul să profite de pe urma noii tale energii vitale.

Pești

Ai nevoie de odihnă,evită să vorbești despre slăbiciunile tale, întrucât unii pot profita de asta, înțelegându-te greșit. Observând pe margine, detașat ceea ce se petrece în jurul tău, sunt șanse foarte bune de a lua decizii corecte. Totul este să ai răbdare, să pui cap la cap toate informațiile obținute pe căi mai puțin convenționale și să ai încredere în intuiția ta. Începuturi pe multe planuri!

Sursa foto: libertatea.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.