25 ianuarie 2021, 22:31

Vremea se schimbă radical. Unde vor cădea ninsori în următoarele zile

ANM avertizează că în orele următoare se vor semnala precipitaţii în general slabe, mai ales sub formă de ploaie în vestul şi sud-vestul ţării şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare pe spaţii mici la munte.

În țară, pe arii extinse vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Doar în extremitatea sudică şi de sud-est a ţării vor predomina ploile. Vor fi condiţii de polei sau de gheţuş. Cantităţile de apă vor fi local mai însemnate în special în regiunile sudice, iar la munte se va depune un strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, unde va viscoli ninsoarea, iar temporar şi la cote mai reduse vor fi intensificări şi în sudul, centrul şi estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în nordul Moldovei şi 8 grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 3 grade.

sursa: a1.ro

În București cerul va prezenta înnorări temporare, mai accentuate noaptea, când vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ploaie. Vântul va fi, în general slab în cursul zilei, apoi va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 7-8 grade, iar cea minimă de 1-2 grade.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.