5 martie 2021, 5:36

Walker se întoarce! Fără Chuck Norris, el snopește în bătaie Covidu’

Ai zice că în pandemia asta lumea a avut timp să cugete și Hollywood-ul să găsească cele mai bune soluții. Sau poate că asta este una dintre cele mai bune soluții de marketing. În fine, nu o mai învârtim, știrea este că Walker se întoarce.

Vestea mai puțin bună pentru voi este că în rolul titular nu va reveni Chuck Norris. Omul are 80 de ani și probabil are alte proiecte. Ca de exemplu să dea o mamă de bătaie COVID-ului! Take this, motherfucker!

A rămas mai puțin de o săptămână până când televiziunea americană CW va lansa noul său serial „Walker”. Serialul este un remake după aproape 20 de ani al seriei care l-a transformat pe Chuck Norris într-o legendă a culturii pop.

Noul serial se va numi simplu ”Walker” și este “o reimaginare a seriei originale”. Îl are în rolul principal pe Jared Padalecki („Supernatural”) în rolul lui Cordell Walker, văduv cu propriul cod moral și tatăl a doi copii, care se întoarce la Austin după ce a fost sub acoperire timp de doi ani. Numai că acolo descoperă că lucrurile nu sunt tocmai cum ar trebui și pune mâna pe lopată. Pac-pac.

Premiera are loc pe 21 ianuarie.

Iată și trailerul:


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.