29 august 2023, 9:47

WhatsApp introduce mesajele video în conversațiile dintre utilizatori

WhatsApp a anunțat că utilizatorii vor putea să înregistreze și să trimită scurte videoclipuri personale direct în conversații. Aplicația de mesagerie a motivat că mesajele vocale au schimbat modul în care oamenii comunică, dovedindu-se o modalitate mai rapidă și sigură, motiv pentru care acum introduce mesajele video instantanee. Noua facilitate va fi disponibilă în următoarele săptămâni.

În interfața conversației, butonul care până acum permitea înregistrarea unui mesaj audio oferă acum utilizatorilor și opțiunea de a înregistra un mesaj video. Compania transmite că videoclipurile vor fi redate automat în modul silențios atunci când conversația este deschisă, iar utilizatorii pot interacționa cu mesajul pentru a-i oferi sunet.

Pe blogul rețelei de socializare, compania transmite că “mesajele video sunt o modalitate de a răspunde în timp real la conversații cu tot ceea ce doriți să spuneți și să arătați în 60 de secunde”.

WhatsApp mai asigură că toate mesajele video sunt criptate, iar opțiunea va fi disponibilă pentru toți utilizatorii aplicației în următoarele săptămâni. Funcția este deja disponibilă în România, dar nu pe toate dispozitivele Android și iOS.

WhatsApp are peste două miliarde de utilizatori.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol