13 iunie 2022, 0:59

Will Smith a demisionat din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice

Gestul său a fost întors pe toate părțile. Soțiile, femeile, în general, au fost întrebate cum ar fi reacționat dacă ar fi fost în locul soției lui Will Smith, în momentul incidentului de la Oscarurile 2022. Will și-a cerut scuze în două rânduri, dar discuțiile pro și contra au continuat, cu mari șanse de a depăși în captarea atenției războiul din Ucraina, eveniment care, de fapt, vizează întreaga planetă.

Și iată că a venit și decizia actorului.

Will Smith a anunţat că a demisionat din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, după ce l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock pe scenă la Premiile Academiei de weekendul trecut, potrivit CNN.

Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice alte consecinţe pe care Consiliul le consideră adecvate”, a afirmat Smith într-o declaraţie transmisă pentru CNN de publicistul său.

David Rubin, preşedintele Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, a declarat, vineri, că organizaţia a primit şi a acceptat ”demisia imediată” a lui Smith.

 Acţiunile disciplinare ale Academiei includ suspendarea sau expulzarea, împreună cu ”alte sancţiuni permise de Statutul şi Standardele de Conduită”, a transmis organizaţia.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol