22 mai 2024, 8:45

Wonder Woman este însărcinată! Cine este „Superman”?

Vârsta, forma fizică și silueta “ascund” deja doi copii, o fetiță de 9 ani și o alta de 4. Iar acum Gal Gadot, interpreta personajului Wonder Woman anunță un al treilea copil.

Gal Gadot  a anunțat printr-o postare pe Instagram că este însărcinată, iar respectiva imagine a adunat peste 3,7 milioane de aprecieri. Gal Gadot și Yaron Varsano (soțul divei) așteaptă al treilea copil al cuplului, scrie Harpers Bazaar.

Gal are două fetițe: Alma (9 ani) și Maya (va împlini 4 ani pe 19 martie).

Gal Gadot și Yaron Varsano s-au întîlnit în 2006 în timpul unei petreceri din deșert. “A fost o petrecere ciudată, aveam cursuri de yoga și de mâncat sănătos și vorbeam despre chakra”, a povestit pentru Glamour actrița. “Nu ne prea regăseam în tematica petrecerii, însă ne-am găsit unul pe altul”, spune ea.

Gal Gadot avea pe atunci 21 de ani. “Avea cu 10 ani mai mult decât mine. Deja de la a doua întîlnire mi-a spus că nu are de gând să mă aștepte mai mult de doi ani pentru a mă cere de soție. Ei bine, peste doi ani a făcut acest lucru”.

Cei doi s-au căsătorit în 2008.

Yaron Varsano s-a născut la Amsterdam și este om de afaceri israelian. Investește în imobiliare și hoteluri. Averea sa a fost estimată la peste 30 de milioane de dolari. Împreună cu fratele său a construit hotelul Varsano din Tel Avi, pe care mai târziu l-a vândut miliardarului Roman Abramovich.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol