13 iulie 2020, 14:47

5 metode de a pierde în greutate fără diete – dovedit științific

Cercetările sugerează că aproximativ 9 din 10 persoane care încearcă să slăbească apelând la diete vor eşua. Oamenii de ştiinţă spun că odată cu scăderea bruscă în greutate, metabolismul încetineşte şi el, iar rezultatele întârzie să apară. Specialiștii au descoperit că pe masură ce organismul scade în greutate, metabolismul încetineşte. Tot aceștia sunt de părere că dietele extreme şi detoxifierile cu suc nu reprezintă o strategie pe termen lung pentru menţinerea unei greutăţi normale, conform adevărul.ro.

Haideți să aflăm care sunt cele mai simple și eficiente metode care ne ajută să pierdem în greutate în mod corect și eficient!

Hidratarea

Sursa www.perfecte.ro

Un studiu realizat în 2016 pe un număr de 18.000 de americani a constatat că cei care beau mai multă apă au consumat zilnic mai puţine calorii. De asemenea, consumau cantităţi mai mici de zahăr, grăsimi, sare şi colesterol decât ceilalţi participanţi. 7-8 ore de somn pe noapte Cercetările publicate în 2013 în revista Nature Communications au arătat că persoanele care nu se odihnesc suficient ajung să consume alimente cu conţinut ridicat de calorii, epuizarea fiind unul din factorii care contribuie la dezechilibrul alimentar.

Micul dejun obligatoriu

Sursa josgatitul.wordpress.com

Studii recente ale Clinicii Mayo au descoperit că oamenii care renunţă la micul dejun acumulează cinci până la opt kilograme într-un singur an. Specialiştii spun că micul dejun ar trebui să fie consistent, punându-se accentul pe proteine, vitamine şi nutrienţi.

Mese planificate în fiecare zi

Sursa www.muscleboom.ro

Un plan alimentar zilnic este cea mai bună metodă de a vă ţine departe de tentaţii. Achiziţionaţi câteva caserole de dimensiuni potrivite şi umpleţi-le cu humus, chipsuri de legume sau mix de fructe uscate şi nuci.

Sport dimineaţa

Surssa ea.md

Studiile au arătat că persoanele care fac sport dimineaţa pot arde până la 20% mai multă grăsime corporală în timpul antrenamentelor, deoarece trebuie să folosească mai multe grăsimi stocate pe post de combustibil.

Bucuria resimțită datorită consumării alimentelor care vă plac

Sursa www.andreearaicu.ro

Dacă există un lucru pe care dieteticienii şi experţii în nutriţie îl recomandă, este faptul că interzicerea consumului alimentelor preferate duce la frustare şi stres. Fără a uita măsura, permiteţi-vă să vă bucuraţi de două cuburi de ciocolată, o felie de pizza sau prajitura preferată.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.