5 martie 2024, 9:20

Sfaturile Forțelor Terestre de Apărare pentru sabotarea invadatorilor din Rusia. „Dacă inamicul e în pădure, nu vă fie milă, dați-i foc. O pădure nouă va crește din nou pe oasele ocupantului!!!”

Forțele Terestre de Apărare din Ucraina au dat publicității un ghid dedicat populației civile care vrea să lupte împotriva invadatorilor din Rusia.

Iată care sunt recomandările lor

”NOI, NPU, NGU, ZSU, SBU (acronime pentru anumite structuri militare ucrainene) și alte structuri armate își dau viața pentru voi și Ucraina; iată ce trebuie voi să faceți  să ne ajutați să eliminăm mizeriile astea!!!!

Pentru a preveni înaintarea inamicului pe teritoriul nostru!!!

  1. Dacă ați văzut o coloană de tancuri, în mod sigur veți vedea după ea o coloană de camioane-cisternă. Faceți tot ce este posibil pentru a-i împiedica să treacă. Blocați drumurile, doborâți copaci… Dacă rămân fără combustibil, rămân fără tehnologie.
  2. Dacă vedeți că o coloană a intrat în pădure, tăiați copacii, blocați-i și pe ei, nu-i lăsați să iasă.
  3. Dacă știți că inamicul s-a oprit în pădure și sunteți 100% siguri că e dușmanul, nu vă fie milă de pădure, dați-i foc… O pădure nouă va crește din nou pe oasele ocupantului!!!
  4. Cei care aveti exavatoare, săpați șanțuri pentru ca inamicul să nu poate să treacă. Nu așteptați să facă altcineva pentru voi asta!
  5. În atenția proprietarilor de arme cu lunetă. Nu este necesar să mergeți în câmp deschis la inamic. Trageți de la distanță la roți. Asta oprește camionul. După aceea trageți în ceilalți
  6. Dați jos indicatoarele locale. Ele sunt orientarea voastră, nu a dușmanului. Dacă vă întreabă unde se află ei, folosiți-vă imaginația. DEZINFORMEAZĂ inamicul.
  7. Îndepărtează semnele de pe clădiri, de pe obiectivele importante, distruge-le cu price preț.
  8. Dacă se află informații despre venirea dușmanului, ardeți paie și cauciucuri în număr mare. Fumul negru este dezinformare, iar dușmanul va crede că așezarea este deja atacată. Asta te va ajuta să câștigi ceva timp!!!

Orice ajutor este atât de important acum!!

Glorie Ucrainei, glorie eroilor.”

Mesajul este postat pe pagina de Facebook a Forțelor Terestre de Apărare ucrainene.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol